Categories
Activiati sociale Evenimente Umanitar

Scrisoare catre noi

Dragilor,

Marti, 13 decembrie vom colinda la Penitenciarul Rahova. Intrucat acolo se afla in jur de 1500 de detinuti, vom incerca sa ducem cadouri celor aproape 60 de minori, constand in fructe, dulciuri si ceva de citit.

Pentru ne-am decis sa facem o colecta pana duminica seara [11 decembrie] constand in bani si iconite de carton sau plastic (asa cum v-ati bucura si voi sa le primiti), pentru a le imparti cat mai multor detinuti (nu stiu daca vm putea strange 1500 sa avem pt fiecare). In acest scop pot fi contactat la mail hooria85[at]yahoo.com si la telefon 0735879784.

Intrucat timpul e scurt, va rog sa faceti cunoscut aceasta ‘scrisoare’, celor doritori si, pe masura in care puteti, sa va implicati in colectarea celor necesare.

P.S.: iconitele pot fi stranse pana in ziua de 13 decembrie dimineata, cand mergem la colindat.

5 replies on “Scrisoare catre noi”

iti recomand sa iei legatura cu laurentiu dumitru care scoate revista orthograffiti si sa cumperi la pret redus (1leu) reviste mai vechi si sa dai la penitenciar
eu asa am procedat la Jilava
a fost dragut si m-a servit
are reviste mai vechi nevandute
asa am procedat si cu familia ortodoxa
e o sugestie
decat sa dam banii pe iconite
mai bine niste reviste care aduc mult folos sufletesc
la mine au avut mare succes revistele
si mereu imi cereau
incearca si tu

Cristian Stavriu http://www.catehetica.ro

da, o sa ducem numere mai vechi din Presa/Familia Ortodoxa pt cei 60 de minori, insa vrems a le luam si cate ceva [o portocala, o bonboana].

De asemenea iconitele ce se vor imparti la cei in jur de 1500 de detinuti nu sunt de parere ca trebuiesc cumparate neaparat, ci donate de la prieteni, cunostinte, etc.

Felicitari pentru demersul facut! E frumos sa vezi ca mai exista oameni care se gandesc la cei de dupa gratii. De peste 4 ani desfasor activitati cu persoanele private de libertate din zona Moldovei si am un sentiment de triumf atunci cand vad ca de pe mana lor, din glasurile lor ies lucruri minunate. Inainte de a-i judeca trebuie sa le dam o mana de ajutor in reabilitare! Din pacate in Romania e una dintre categoriile cele mai discriminate si e pacat! Sunt si elemente care merita o mana de ajutor!
Daca vrei vreodata sa colaboram pe acest segment iti stau la dispozitie, atat eu, cat si echipa cu care lucrez. Adresa de e-mail a asociatiei este asociatia.gradeco@gmail.com.

Slava Domnului ca ne-a adus sa facem aceasta, caci datori suntem sa le facem pe acestea! Multumesc pentru ca m-ai anuntat, Adina! asa cum am zis in post-scripum-ul scrisorii vrem sa mai mergem, insa inainte de aceasta am nadejde sa disctam un pic inainte.
Nasterea Domnului si la voi, cu bucurie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.