Categories
Drumetii si pelerinaje Evenimente

Pelerinaj Magura [10-13 iunie]

Plecarea vineri seara, profitand de weekend si de ziua libera de luni (Sfanta Treime – zi nationala libera).

Drumul este in functie de persoanele care se aduna, eu propun plecarea de vineri seara cu trenul. Pentru cei care nu au mai fost, se pleaca seara, pentru a calatori noaptea, si a ajunge dimineata in Sebes Alba, de acolo se mai ia un autobuz pana la Sugag si de acolo pe jos 2 ore pana la manastire. Nu are sens plecarea dimineata deoarece am ajunge doar seara la manstire, cei care au mai fost stiu.

Trenul care il propun eu pleaca la ora 23:45 din Bucuresti si ajunge la Deva la 8:00 dimineata, la 8:52 pleaca acceleratul spre Sebes Alba si sosirea in Sebes este la ora 10:18. Pentru cei care prefera cuseta, mai exista o posibilitate: trenul accelerat 1631 care pleaca din Bucuresti la ora 19:30, ajunge in Teius la ora 3:47, problema ar fi ca in Teius se sta 2 ore pana la 5:54 si sosirea in Sebes este la 7:08 dimineata.

Costul trenului este 70.4 lei fara reducere si 35,2 cu reducere student cu cupoane. Pentru cuseta este 80 lei fara reducere, nu stiu exact daca se dau reduceri la cuseta sau ce fel de reduceri se dau, va rog sa va interesati voi in cazul in care preferati trenul respectiv.

Intoarcerea o sa fie luni 16:29 din Sebes Alba cu autocarul Dacos, care ne duce direct pana in Bucuresti si ajungem la 23:00, sau pentru cei care vor sa ajunga mai devreme mai este un autocar la 12:29 si sosirea in Bucuresti este la 19:03, dar asta ar insemna sa nu stam la slujba luni (eu una o sa plec cu autocarul mai tarziu). Pretul autocarului este 49 lei fara reducere, putem lua reducere de grup dar trebuie cumparate biletele cu 3 zile mai repede. In plus la drumul cu trenul mai va trebuie de autobuz din Sebes care este 6 lei.

Pentru inscrieri sau alte intrebari va rog sa-mi trimiteti pe mail (iuliaop[at]yahoo.com) pana cel tarziu miercuri seara [08 iunie].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.