Categories
Activiati sociale

Cantina sociala pentru copii

Va reamintim faptul ca la Cantina sociala pentru copii Mitropolit Filaret (str. Mitropolit Filaret, nr. 41-41A, sector 4) orice copil poate servi masa zilnic, de luni pana vineri, intre orele 12.30-14.00.

Parintii trebuie sa prezinte o copie a certificatului de nastere a copilului si sa completeze o cerere la sediul cantinei. 
Va rugam sa impartasiti aceasta informatie tuturor parintilor/copiilor care credeti ca ar putea sa beneficieze de serviciile cantinei.

Impreuna, putem face ca niciunui copil din Bucuresti sa nu-i fie foame!

Categories
Activiati sociale

Categories
Activiati sociale Umanitar

3 familii nevoiase

Dragi prieteni,

Va scriu in speranta ca printre dvs. sunt oameni care ar putea ajuta 2 familii sarace, una cu 6 copii si una cu 2 copii, care traiesc intr-o mizerie greu de imaginat, toata ziua o peterec pe mormanele de gunoi din cartier.
Ajutorul poate fi materializat in: hainute, rechizite scolare, produse alimentare, detergenti si orice alte lucruri folositoare in casa unui om sau in transmiterea mai departe a acestui e-mail.

Categories
Activiati sociale ASE Comunicate Evenimente Umanitar

Re: “Scrisoare catre noi”

Raspuns la articolul “Scrisoare catre noi”

Dragilor,
    Marti, 13.12.11, am fost sa colindam detinutii de la Penitenciarul Rahova. A fost o bucurie enorma pentru majoritatea dintre ei si bineinteles si pentru noi! Unii au fost atat de impresionati de gest incat nu ne-au lasat pana ce nu am plecat cu o portocala, ciocolata sau suc din putinul lor; a fost un gest deosebit de graitor, ce ne-a umplut de buna nadejde pentru reintegrarea lor in societate.
Cantarile deosebite, cat si vederea starii lor, de oameni lipsiti de libertatea fizica au facut ca, in timpul colindului, sa se verse lacrimi de ambele parti,

Categories
Activiati sociale Evenimente Umanitar

Scrisoare catre noi

Dragilor,

Marti, 13 decembrie vom colinda la Penitenciarul Rahova. Intrucat acolo se afla in jur de 1500 de detinuti, vom incerca sa ducem cadouri celor aproape 60 de minori, constand in fructe, dulciuri si ceva de citit.

Pentru ne-am decis sa facem o colecta pana duminica seara [11 decembrie] constand in bani si iconite de carton sau plastic (asa cum v-ati bucura si voi sa le primiti), pentru a le imparti cat mai multor detinuti (nu stiu daca vm putea strange 1500 sa avem pt fiecare). In acest scop pot fi contactat la mail hooria85[at]yahoo.com si la telefon 0735879784.

Intrucat timpul e scurt, va rog sa faceti cunoscut aceasta ‘scrisoare’, celor doritori si, pe masura in care puteti, sa va implicati in colectarea celor necesare.

P.S.: iconitele pot fi stranse pana in ziua de 13 decembrie dimineata, cand mergem la colindat.