Categories
Evenimente

Program liturgic al hramului

UPDATE:

Multumim lui Dumnezeu si Sfantului Ioan Gura de Aur pentru toate binefacerile, caci hramul a fost, desi lung, unul foarte frumos si imbelsugat, ca niciodata, fiind primul in care Sfantul ne binecuvinteaza cu prezenta prin insasi sfintele sale moaste!
Multumim deasemenea si celor care s-au ostenit in vreun fel sau altul, pregatind prinoase, interesandu-se de cele necesare si/sau find alaturi de noi in cantari si rugaciuni.

Desi nu s-au facut poze la acest hram, consideram ca toate lucrurile cu care Sfantul ne-a binecuvantat au ramas la inima fiecaruia si astfel, peste ani, ne vom aduce aminte cu drag de lucruri precum: alegerea prinoaselor pentru hram, aprinderea candelelor, “repetitiile” dinainte de slujba, impreuna-cantarile, micile greseli de la strana, darirea cantaretilor, momentele de oboseala din pricina lungimii slujbei sau a orei inaintate, bucuria impartirii litiei si a prinoaselor, veselia cantarilor de la sfarsitul agapei sunt doar cateva imagini frumoase care imi vin in minte.

12 – 13 noiembrie 2011

Va invitam cu mic, cu mare,

La o zi de sarbatoare,

Ca stam in rugaciune,

In cantari si ganduri bune!

Va invitam pe toti la sarbatoarea ce va consta in privegherea de toata noaptea, si va incepe sambata, 12 noiembrie ora 22:00.

  • ora 22:00: Vecernie cu Litie;
  • ora 00:00: Utrenia;
  • ora 02:30: Sfanta Liturghie;
  • ora 04:30: Pomenirea celor adormiti;
  • ora 05:30: agapa frateasca.

Veniti fiecare cu ce prinoase puteti pentru pomenirea celor adormiti si pentru agapa.

*) Deoarece ne aflam intr-o institutie [A.S.E., etaj 4, sala 0421], rugam toti participantii la hram sa ajunga inainte de ora 23:00 si sa ramana cel putin pana la ora 05:00.

2 replies on “Program liturgic al hramului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.