Categories
Umanitar

Familie nevoiasa 2

UPDATE: http://tineriicrestinortodocsi.wordpress.com/2011/10/10/1539/

Doamne ajuta!
Va trimit in continuare multumiri pentru ca deja copiii au primit o soba noua cu ajutorul vostru al celor care v-ati rugat si care v-ati implicat.
Acum patru saptamani s-a oferit un inginer constructor sa vada care este starea casei de chirpici sa vada cum si daca poate fi consolidata. Concluzia: datorita trepidatiilor mari (masini de mare tonaj care au trecut prin fata casei zeci de ani), datorita materialelor de constructii, cat si a vechimii casei, urmele (crapaturile, peretele din spate care este inclinat spre exterior, tavanul curbat, aproape ca se prabuseste) lasate au convins specialistii ca nu poate fi vorba de o reconsolidare, ci numai de o ridicare a unei noi locuinte langa aceasta si in timp cat mai scurt. Pericolul sa se prabuseasca casa peste cei ce locuiesc in ea fiind atat de mare, incat viata lor le este pusa in pericol in fiecare moment.
Pentru a-i ajuta, Dumnezeu a lucrat si s-au mobilizat oameni de bine, care au inceput demersuri cu oferirea de sponsorizari si de lucrari pentru constructia unei noi locuinte. O firma de constructii va face lucrarile fara a cere bani, iar majoritatea materialelor de constructii sunt oferite ca sponsorizari. Ce a ramas de strans sunt 10.000 de Euro sau materiale de constructii, care totalizeaza aproximativ aceasta suma. Noi aici ne-am poticnit, de vreo trei-patru saptamani, nereusind sa strangem decat o suma mica de bani si o mare parte din cei 30 de mc de BCA. Nadajduim ca sa ridicam aceste camere de la sol inainte sa vina zapada, ca ei sa se poata deja muta, ca sa nu le mai fie viata pusa in pericol.
Cu nadejdea ca Dumnezeu va lucra prin intermediul multora dintre dumneavoastra si in rezolvarea acestei situatii limita, ne rugam in continuare!
Cristina Elena R.
Puteti sa o contactati in continuare pe Cristinala nr. 0735038855.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.