Categories
Comunicate

Panouri publice pro-homosexualitate

Asociatia Tinerii Crestin Ortodocsi isi exprima dezaprobarea si intoleranta fata de afisarea panourilor amplasate cu scopul de a promova homosexualitatea. Mesajul afisat pe ele este unul minicinos si sfidator. Precizam inca de la bun inceput ca nu suntem impotriva homosexualilor, ci a homosexualitatii, insa acest panou este afisat in mod rautacios in Saptamana Luminata, saptamana plina de bucurie si nadejde.

Rodul iubirii unui barbat cu femeia sa nu poate fi decat un copil normal. Daca nu ar fi fost o alegere, oare Sodoma si Gomora nu ar fi putut scapa si ele asemeni pamantului Ninivei? Termenul de orientare defineste tocmai o alegere a unei ordini din dou? ordini totale, opuse [dexonline.ro].

Prin afisarea acestui panou se incearca inducerea in eroare a opiniei publice, insa noi intrebam doar atat: daca homosexualitatea nu este o boala, atunci de ce se poate trata? Taina Sfintei Spovedanii si dobandirea starii de pocainta reprezinta calea de indreptare a celor suferinzi.

Cu durere in suflet pentru cei ce au cazut in aceasta patima, insa cu nadejdea la indreptarea lor, atragem atentia ca prin minciunile promovate public se incearca legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex si, implicit si acceptarea infierii de copii! Dumnezeu sa ne izbaveasca de asa ceva!

Biroul de presa al T.C.O.
28.04.2011

One reply on “Panouri publice pro-homosexualitate”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.